office@cartoflex.co.rs

+381 18 46 53 087 +381 18 200 260+381 18 200 261

Pon - Pet : 07:30 - 15:30, Sub : 08:00 - 14:00

Novosti
Cartoflex na sajmu "Grafima"

Firma Cartoflex DOO je ove godine, na poziv organizatora, učestvovala na 42. Međunarodnom sajmu grafičke, papirne i kreativne industrije. Na ovom sajmu smo predstavili naš novi proizvod, SAFETY PACK table od papirnog saća kao i Print 3D table. Ono na šta smo posebno ponosni je činjenica da je ceo štand izrađen od našeg proizvoda, tako da smo na licu mesta prikazali praktičnu upotrebu ovih tabli.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Novitet na tržištu – Table od papirnog saća SAFETY PACK

Firma Cartoflex DOO iz Niša već skoro 3 decenije se uspešno bavi proizvodnjom papirnog saća za sobna vrata kao i prodajom repromaterijala. U skladu sa potrebama naših kupaca, od nedavno smo u svoj asortiman uneli jedan novitet – table od papirnog saća SAFETY PACK. Ove table nalaze široku primenu u svim granama industrije, od građevinske, prehrambene, elektroindustrije, proizvodnje nameštaja i ostalo. Izrađene su od 100% reciklirajućeg materijala, te su u tom smislu u potpunosti ekološka zamena za stiropor. U skladu sa ekološkom osvešćenošću kojoj teži bezmalo ceo svet, tako smo i mi rešili da krenemo u tom pravcu i našim mušterijama ponudimo rešenje koje će biti podjednako praktično kao ona na koja su navikli do sada, ali sa jednom velikom prednošću – ne zagađuju životnu sredinu. Za razliku od stiropora koji je izrađen od veštačkih, neekoloških materijala za čije je skladištenje i uništavanje potrebno mnogo vremena i novca, SAFETY PACK kartonske table ćete jednostavno odložiti u odeljak za recikliranje papira.

Osim očiglenih prednosti u sferi ekologije i zaštite životne sredine, naše table SAFETY PACK odlikuju mnoge druge prednosti u odnosu na stiropor i ostale materijale koji se koriste kod pakovanja proizvoda. Table SAFETY PACK su materijal za pakovanje proizvoda sa najboljim odnosom čvrstoće i težine, trpe veoma veliki teret, do 20kg/cm3, a veoma su lake, tako da su pogodne za sve vrste transporta, pogotovo avio saobraćajem. Korišćenjem ovih tabli, uštedećete na pakovanju proizvoda, kao i na ceni transporta. Ovaj proizvod je u potpunosti prilagodljiv kupcu, table se izrađuju u raznim veličinama, tako da je moguće izraditi jedinstveno pakovanje za bilo koji proizvod na tržištu.

Ovo su samo neki primeri primene tabli od papirnog saća SAFETY PACK: pakovanje i zaštita transportovane robe, reklamna proizvodnja, izložbe, pogodne su za dalju obradu (štampa za reklamne agencije, postavljanje izložbenih štandova, rezanje raznih oblika za bezbedno pričvršćivanje transportovane robe itd.)

Ukoliko ste do sada u svojoj proizvodnji koristili neke druge materijale u pakovanju ili imate potrebu da spakujete neki svoj jedinstven proizvod, budite slobodni da nam se javite, a mi ćemo zajedno sa vama osmisliti pakovanje koje je pre svega funkcionalno, praktično , a onda i pogodno u smislu očuvanja životne sredine.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image

Papirna saća imaju primenu u gradjevinarstvu, prehrambenoj, hemijskoj, farmaceutskoj, elektro i ostalim industrijama, a pored toga što su ekološki proizvod, izuzetno su izdržljivi.

Awesome Image

Papirno saće se može koristiti kao ispuna za pregradne zidove, ispuna za školske table, ispuna za nameštaj, unutrašnja izolacija, zamena za pločaste drvene materjale.

Awesome Image

Papirno saće je ekološki proizvod – reciklira se 100% i poseduje FSC sertifikat o kontrolisanoj seči šuma.