Cartoflex

O nama

Cartoflex - preduzeće za proizvodnju, promet i usluge osnovano je 1993. godine u Nišu. Osnivač i vlasnik preduzeća je Bogoljub Mladenović, a osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja papirnog saća za šperovana vrata i prodaja kompletnog repromaterjala za sobna vrata (obloge za vrata, frize, lepkovi za tople i hladne prese, ugradni ramove za staklo, kvake, sarke, brave itd.)

Za proteklih 20 godina CARTOFLEX D.O.O. dostiže visok rejting i dobar poslovni imidz stabilnog preduzeća među svojim kupcima - proizvođačima šperovanih vrata na područiju celog Balkana. O kvalitetu naših proizvoda i o uspešnosti naše firme govori dugoročna saradnja sa preko 200 klijenata iz zemlje i inostranstva. Uz visok kvalitet proizvoda, koji je naš prioritet, CARTOFLEX D.O.O. nudi i veoma konkurente cene, kratke rokove isporuke, tehničku podršku, asistencije i savete.

Kvalitet i stručnost zaposlenih, najkvalitetniji alati i oprema, stalna ulaganja u poboljšanje proizvodnog procesa i kvaliteta finalnih proizvoda, orjentacija ka permanentnom proširenju proizvodnih kapaciteta, saradnja sa najpoznatijim svetskim proizvođačima i dobavljačima repromaterjala za sobna vrata, ali i najkonkurentnije cene na tržištu, svrstavaju preduzeće CARTOFLEX D.O.O. u lidere u proizvodnji i trgovini navedenih proizvoda.

Glavni cilj i vizija našeg preduzeća su da se stalnim ulaganjem u razvoj i proizvodnju izvrši proširenje dijapazona primene papirnog saća u gradjevinskoj ali i ostalim industrijama.

Cartoflex Cartoflex Cartoflex Cartoflex Cartoflex Cartoflex Cartoflex